söndag 25 januari 2015

På natten ska man sova

och inte blogga. Men som jag skrivit innan så är det bästa sättet att ignorera Nova på. 

Vi har börjat hjälpas åt med nätterna på helgen. Igår va det Patriks natt. Nova sov 20-6.15 i ett streck.....jobbigt värre. 
Nu är det min natt... Vaknade 01.15. Ammades för att sedan lugnt och fina läggas ner men efter 10 min började hon protestera. 

Nåja! Hon somnar till sist som alla andra nätter. Och precis som alla andra nätter så får hon varken någon mer mat än amning eller komma upp. Men trots detta ska man ändå protestera då och då. 

Nova är en underbar bebis. Neo kändes ganska krävande och jobbig. Han va otroligt envis, ett jävla temperament. Han kunde bli så arg och så ledsen. Han va väldigt krävande av vår uppmärksamhet och lättväckt och då väldigt sur! 
Nova är likt sin bror envis, hon kan också skrika men inte i närheten som sin bror. Hon är så lättsam och snäll. Hon bara hänger med. Nöjd på golvet, leker mycket själv. Bara gnällig när hon ska sova eller äta och knappt då. 

Nu sover hon middag en gång om dagen sen några dagar tilllbaka.
Äter lunch runt 11 tiden och somnar i regel 11.15. Sover 3-4 timmar utan uppvak ! Verkligen super skönt, framförallt för henne.

Däremot blir det problem när jag har träning. Då somnar hon ofta i bilen på väg hem och somnar inte igen vid 11 oxh sådär. Hittar snart en lösning på det med.. 

Sambon är på herrklubb. Sorgligt hue man hittar på saker var för sig hela tiden. Men det är väldigt jobbigt att lämna bort barnen (Nova). Man vill ha henne hemma eller med en förälder.. Det känns bäst in magen. Men jag saknar att hitta på saker själv men Patrik. Men snaaaart....snart blir det hotell, trerätters, spa, övernattning, hotellfrukost, sova utan att bli störd, sovmorgon och förhoppningvis massa kärlek !!! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar