tisdag 21 april 2015

Våren är här!

Det är som ett lyckopiller! Våren, värmen, kvittrande fåglar, blommorna, knopparna, ljusa fina kläder och solsken. Våren är den bästa årstiden på hela året, så känner jag varje dag. 
Trots att barnen vaknar 5.40 och solen skiner in i rummet så får jag en lyckokänsla. De dagar som nu är grå och trista så får man tänka på trädgården, växterna behöver vatten och desto roligare när solen sedan skiner igen. Man kan faktiskt tröttna på det fina vädret eftersom man känner sig tvungen att vara utomhus och njuta och blir nästan lite ångestfylld av att vara inomhus och "missa" de fina vädret.

Nåja.. Solen skiner, man får färg och vi är utomhus många timmar varje dag. 

Ebba är också en riktigt lycklig hund såhär års. Är vi ute så är hon ute, hon älskar att ligga i solen och koka! Så fått barnen är vakna och igång så springer hon glatt i trädgården och leker med sina leksaker. Kvällarna blir ljusare och ljusare och barnen på gatan är ute och leker längre på kvällarna. 

Att lämna Neo på dagis vid 9, utan att behöva gå in och klä ut för de redan då ska vara ute och leka är också hur underbart som helst. När man sedan hämtar vid 14 är han ute igen.. Barnen älskar utomhuslek :) 

Nova kryper rundor här hemma och utforskar allt. Jord, stenar, gräs mm...allt ska smakas på. Lite stressigt men betydligt mysigare än förra året när hon skulle gömmas i skuggan i famnen. Efter den 7:e juni fick man helt enkelt bo i skuggan !

Det här va ett helt inlägg om våren och hur jävla lycklig den gör mig! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar