tisdag 24 februari 2015

Träning och Ystad

Fick en fanatisk julklapp av Patrik! En övernattning på Ystad Saltajöbad med tillgång till spa, trerätters, övernattning samt frukost! Inte nog med det..tillsammans med våra bästa vänner! 

Vi nöjd som aldrig för att få komma bort från barnen och ha vuxentid. Vi kopplade av, vi pussades, kramades och skrattade. 
Så välbehövligt!! Maten var fanatiskt och ja..allt annat också. Det har varit en del sjukdomar för barnen och mig så det blev paus från träningen i hela två veckor... Men nu är jag igång efter fyra pass igen!

Ikväll provade vi på tabata på aktiverum, Patrik, My, Tove och Peter som instruktör. Jag ska inte ljuga och skryta...för det var bland det värsta jag gjort på länge. Maten låg och guppade i halsen, illamående från helvetet och vid ett tillfälle ändrades ljuder och jag höll fan på att coola vippen (svimma). Nu såhär en timme efteråt så är jag sjukt nöjd!! 

Tyvärr möts man av en vaken Nova som hostar så in i Norden. Nu 21.30 har hon fordrande inte hamnat i djupsömn och skriker/hostar med jämna mellanrum. 
Bläää

Over and out 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar