fredag 4 juli 2014

Fyra veckor imorgon

Vips så är lilla Nova fyra veckor imorgon. Det är ruggigt så snabbt tiden går när bebisen väl är utanpå magen. Man önskar att man kunde stoppa tiden! Samtidigt så är det så underbart när de utvecklas till en egen personlighet. 
Nova är en riktigt "lätt" bebis. Hon sover grymt mycket, hon skriker bara när hon är hungrig eller om vi lägger ifrån henne men hon vill ha närhet. Tystnar så fort man plockar upp henne igen. 
Hon är lugn och fin vid blöjbyte och bad, allt det där som storebror inte var. Han stressade livet ur en många gånger med sitt skrik! Han hade humör redan från dag tre! Men Nova skulle jag inte påstå ha "humör". 

Hela familjen skulle åka till Öland på sin semester och vi har pratat om att det hade varit kul, men inte så lägligt eftersom Nova skulle komma till världen. Nu föddes Nova 10 dagar tidigare och hann bli tre veckor tills de skulle till Öland så vi spontan-bokade en campingplats och fick låna husvagn utav svärföräldrarna (tusen tack). 

Resan dit gick super bra, barnen va lugna och snälla. Nova passade på att hitta nattrutiner och vaknade en gång per natt under hela vistelsen.
  Vädret kunde varit bättre men det var skönt att komma hemifrån. En minisemester. Patrik, neo, Nova och jag besökte Ölands-djur-nöjes-park. Det var en lyckad dag med perfekt väder.

Vi har hunnit med att fira midsommar. Annars har det inte hänt så mycket mer. 

Jag ser fram emot att bli en bättre mamma som hinner med att städa och laga mat när jag är ensam med barnen. Men just nu får vi nöja oss med mackor och grusigt golv. Så länge det är harmoni i flocken. 

Vi började hemkomsten med en nyttigare handling samt motion varje (två dagar) morgon. Det mår vi alla bra av, frisk luft för barnen och motion för föräldrarna och hunden framförallt. 


Solen skiner, jag solar, neo sover i vagnen och pappa & Nova sover på soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar