torsdag 24 april 2014

7 veckor kvar.

Alltså 7 veckor kvar på graviditeten? Detta är ju helt galet! Imorgon avslutar jag två kurser i skolan som jag läst i 10 veckor och det gick verkligen undan. 
Nu har jag en kurs kvar som börjar på måndag. Den 18 maj ska jag vara klar! En månad innan lillan ska komma. Då kommer nog tiden kännas låååångsam! 

Ska hitta på en massa med neo den sista månaden. Hoppas på fortsatt fint väder :) 

Jaha, om 7 veckor kommer alltså lillan. Då väntas en tid med öm kropp (nedtill) en slapp mage, amning, sömnlösa nätter, trötta långa dagar, bebiskräk och ovanpå allt ska neo vara hemma på heltid från dagis med oss i 8 veckor. Patrik ska jobba hela sommaren så det kan nog bli riktigt spännande! Haha! 
Väntan är ganska kusligt, denhär gången så vet man ju vad som väntar! Jag är svinnervös inför förlossningen!! Jag är så rädd för att ha ont. Såhär kände jag absolut inte när jag väntade Neo.
Sen vet man hur tuff tiden efter är och hur trött man är. 
När jag fick neo så vilade jag när han sov. Men nu kanske inte barnen vill sova samtidigt? 
Man kanske får nya resurser i kroppen för att klara av att vara tvåbarnsmamma? 
Det är som sagt med blandad förtjusning, den här väntan. Jag längtar efter att få se hur vår lilla dotter ser ut. Att få amma, sniffa bebis, gå pw med vagnen mm. Men samtidigt så njuter jag av den sista tiden med vår lilla pojke som sen ska bli STOREBROR!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar