fredag 21 mars 2014

Vecka 28.


Då har vi gått in i vecka 28. 12 veckor kvar, av 40. Det är galet! Nu börjar nedräkningen! 
Denna graviditeten är mer påfrestande än förra. Jag har drabbats av foglossning vilket jag inte hade när jag väntade neo. Så nu har jag slutat arbeta, tre månader innan BF. Men jag pluggar ju på 100% så det känna ändå okej. 

All jäkla vikthets kring förra graviditeten har gjort att jag vägrar låta det göra mig deprimenerad denna gången. 
Förra graviditeten åt jag väldigt bra och rörde mig mycket, men gick trots allt upp 24kg. Så det lär jag väl göra nu också. 
Men denna gången vet jag i allafall att jag kom ner på min startvikt efter graviditeten så vad gör då det? Inte så att jag kan stoppa det på något vis. 
  Har bara en önskan, inte så stor mage och nya bristningar. Tack. 

Nu har vi beställt en syskonvagn vilket är ett måste för vår familj. Vi har Ebba som behöver långa promenader samt att vi (jag) tycker om att promenera en massa. 
  Vilket svårt beslut att välja barnvagn. De fanns sulkys från 2.000kr till den "hetaste" på marknaden för 17.000kr. Och vi landade såklart på den dyraste... MEN beställer den direkt från Holland och  får den för 13.000kr med tillbehör. Självklart skriver jag om Bugaboo donkey dou. 
Vi är så nöjda med vårt val, framförallt jag. Patrik är inte lika insatt 😂 
Hoppas bara den håller vad den lovar och att man inte ångrar sig. Jag oroar mig mest för hur jäkla bökigt det är att packa in den i bilen ihop med två bilbarnstolar. Men det är ju alla syskonvagnar?! Om man inte köper en paraplyvagn! 


Om två veckor rullar bilen mot Ullared!
Listan är ju inte så lång som när vi handlade till neo. Dessutom ska vi låna en massa från Therese & Helle. 

Sen ska rummet fixas och sängen ska bäddas. Så mysigt!! 
Vi längtar efter lillasyster! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar